Husmorå

Som den «superhusmora» jeg liker å tro at jeg er, så er jeg veldig glad i å lage mat. Maten blir ofte laget «på en slump», eller med utgangspunkt i det som ligger i kjøleskapet.

Som datter av en kokk (min gode far) og en omsorgsarbeider (min gode mor), så har jeg fått en meget god ballast. Det er ikke få kaker, smørbrød, middager osv osv så har blitt produsert i Espevik. Så selv om de i dag kan le av at jeg er overdrevent opptatt av at maten skal være laget fra bunn av, så er det av de jeg har lært det 🙂 Far sa en dag at: «det var ikke de alternativene da, som det er i dag» , når jeg nektet å lage lapskaus til 17 mai, basert på frosne grønnsaker. Jeg er med på den, men en kan ikke nekte for at når det er helt hjemmelaget, det er da det smaker allerbest 😉  Just for the record: Jeg er ikke helt manisk, jeg bruker mange halvfabrikater i hverdagen, men liker å gjøre det skikkeligt når en med det første skal ha fintfolk 😉 på besøk 😀

Gjennom årenes løp har jeg opparbeidet meg en masse gode oppskrifter, både på kaker og middager.. Etter at jeg prøvde meg ut på en appelsinkake med oppskrift fra Allers eller Hjemmet som ble en skikkelig miss, så har jeg funnet ut at det beste er å bruke oppskrifter som jeg vet fungerer (les: har fått prøvesmakt det, eller har fått oppskriften av noen jeg kjenner som kan gå god for oppskrifta ;))

Med andre ord: De oppskriftene jeg deler med dere, de kan jeg gå god for 😀

Legg igjen en kommentar